Rijschool BOSWIJKOver ons

Rijschool Boswijk in Den Haag

Wil jij je rijbewijs halen in Den Haag, Delft of Rijswijk? Dan is Rijschool Boswijk de perfecte keuze voor jou. Bij ons krijg je professionele lessen met een geduldige en klantvriendelijke instructeur. Wij bieden verschillende soorten lessen aan, zoals automaat, theorie, opfriscursussen en spoedcursussen. Ook krijg je les in een nieuwe lesauto, zodat je zo goed mogelijk door de examens heen komt.

Onze instructeurs

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het lesgeven. Ze weten precies hoe ze jou moeten helpen om je rijvaardigheid te verbeteren. Ze staan altijd klaar om te luisteren naar je vragen en om je te helpen met eventuele onzekerheden. Met hun geduld en deskundigheid zijn zij de perfecte begeleiders voor het behalen van jouw rijbewijs.

Proefles aanvragen?

Ben je nog niet overtuigd? Geen probleem! We bieden ook een gratis proefles aan voor nieuwe leerlingen. Zo kun je eerst ervaren hoe het is om les te krijgen bij Rijschool Boswijk. Daarnaast kun je meteen alvast kennis maken met de instructeur die je tijdens de lessen gaat begeleiden. Zo weet je zeker dat je bij ons op de juiste plek bent!

Wil jij starten met de lessen? Neem dan contact op met Rijschool Boswijk in Den Haag, Delft of Rijswijk en laat je overtuigen door de service die wij bieden.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Brigantijnlaan 163
2496 ZS Den Haag

Contact

06 84 29 89 81
info@rijschoolboswijk.nl